Kerstsprookje

Print Friendly, PDF & Email

Omdat het door de COVID-19 (Corona) pandemie niet mogelijk is het kerstsprookje dit jaar door te laten gaan hebben wij onze krachten gebundeld en een online versie gemaakt. Hieronder kunt u doorklikken naar alle delen van het kerstsprookje 2020.

[Let op, dit is een herhaling van vorig jaar]

Doodziek ligt hij op bed. De trollenkoning die tijdens kerst heerst over Kinderboerderij De Goffert heeft te veel eikeltjes gegeten. Terwijl de wensengel hem beter probeert te maken, gaat er van alles mis. Hoe dat afloopt zie je in deze vierdelige videoserie.

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4

Stichting Kinderboerderij/Hertenkamp De Goffert is afhankelijk van donaties om te kunnen blijven bestaan. Door het lagere aantal bezoekers vanwege de COVID-19 (Corona) pandemie zijn onze inkomsten drastisch gedaald. Normaal gesproken brengt het kerstsprookje door de kaartverkoop wat geld in het laatje waarmee wij een deel van onze uitgaven kunnen bekostigen. Wij zouden het heel erg waarderen als u een kleine bijdrage over heeft om daarmee de kinderboerderij een financieel steuntje in de rug te geven! Dit kunt u doen met het formulier hieronder. Hartelijk dank alvast namens alle werknemers, vrijwilligers, cliënten en boerderijdieren!

Totaal: € -