[Overlijdensbericht]
Lieve Nic,
Dit jaar is het 30 jaar geleden dat je op kinderboerderij de Goffert ging werken. Je was één van de eerste hier vanuit Driestroom. Je was overal voor in; je hielp mee met tuinwerkzaamheden, verzorgde de dieren en was bij elk uitje, feestje, voetbaltoernooi en karaoke uurtje aanwezig. Sterker nog, meestal stond je dan volop in de schijnwerpers. Ook bij het kerstsprookje was je altijd van de partij.  We vonden het heel erg fijn dat je, ondanks dat je afgelopen jaar geen Jozef kon zijn, wel kwam kijken samen met je familie.
Je zaagde heel veel hout en je hebt nog véél meer geveegd, waarbij je ondertussen graag contact maakte met bezoekers en je collega’s. De dames kregen overigens wel altijd net een beetje meer aandacht 😉.
Je had een ontzettend positieve levensinstelling; altijd vrolijk, veel aan het zingen, waarbij je vooral zo genoot van meezingen met the Beatles en Nederlandstalige muziek, dansen en grapjes maken met je lieve collega’s.
Jouw positieve en nuchtere kijk op het leven kan niet beter worden verwoord dan hoe jij dit zei als het verdrietige situaties betrof; “kan gebeuren”.
Lieve Nic, wij gaan je allemaal ontzettend missen! De kinderboerderij is niet hetzelfde zonder jou.
Veel liefs namens iedereen van kinderboerderij de Goffert.