Home » Pasen

 

Pasen bij Kinderboerderij De Goffert

Dit jaar kun je op 1ste én 2de Paasdag paaseitjes zoeken bij Kinderboerderij De Goffert. Afgelopen jaren was de zoektocht een groot feest. Daarom nu de uitbreiding naar twee Paasdagen, met behulp van meer vrijwilligers, gratis en zonder reservering. Als het te druk wordt, dan geldt wel: vol=vol.
Hiernaast is er een loterij met kleine prijsjes en kun je op de foto met de Paashaas.

Op beide Paasdagen start stipt om 10.00 uur het paaseieren zoeken voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar start het zoeken om 14:00 uur.

Er zijn ook een paar gouden eitjes verstopt, goed voor een kleine verrassing. Alle deelnemers krijgen ook een lootje voor de loterij, aansluitend op het zoeken om 11.00 uur en 15.00 uur. De Paashaas loopt ook rond, voor highfives, foto’s en vrolijke momenten. En verder geniet je zoals altijd van de dieren, de speeltuin en een nieuwe smikkelkaart.

Paasbrunch (VOL)

Op eerste Paasdag organiseert Kinderboerderij De Goffert ook een Paasbrunch voor maximaal 25 deelnemers, aanvang 12.00 uur. Aanschuiven doe je dan samen met andere deelnemers, aan lange tafels vol heerlijke broodjes en andere lekkernijen. Deze brunch kost €15,- p.p. Reserveren is niet meer mogelijk.